Engineering's Profile

Type

What happened to the old Hot Posts function that morphed into "new_posts/show"

Sep 30, 2011 by brentk in Site Talk

5

Bug report: Weird internal linking behavior

Sep 30, 2011 by BobB in Site Talk

2

Unable to edit post titles anymore

Sep 30, 2011 by Chris VR in Site Talk

1

Useless Error messages

Aug 26, 2011 by DiveFan in Site Talk

15

Help. Really wonky behavior with "new" flag

Sep 25, 2011 by rworange in Site Talk

10

Banner ad getting in the way of login

Sep 13, 2011 by Junie D in Site Talk

16

"choose a board" now missing from My Profile page

Sep 21, 2011 by LNG212 in Site Talk

4

Default icon/avatar changed from person to fork and knife

Sep 08, 2011 by K K in Site Talk

18

Browse button does nothing for me in IE8

Sep 20, 2011 by acgold7 in Site Talk

3

Why is my email address being removed?

Sep 18, 2011 by alkapal in Site Talk

13

Sign In Button Suddenly Missing from Log On Screen

Sep 20, 2011 by Servorg in Site Talk

3

Super weird (and annoying) lags

Aug 30, 2011 by rworange in Site Talk

4

Anyone having this problem?

Sep 18, 2011 by boredough in Site Talk

6

Avatar changed for folks who don't have one?

Sep 08, 2011 by Quine in Site Talk

9

The "How To Make Cold Brew Coffee" video is broken.

Sep 15, 2011 by lukeomalley in Site Talk

1

Chowhound forums removed from bottom of page and side bars?

Aug 18, 2011 by rworange in Site Talk

6

Problem logging in via Ipod?

Sep 09, 2011 by beetlebug in Site Talk

6

Exxon ad -- Are you guys SERIOUS?

Sep 06, 2011 by Steve Green in Site Talk

10

Restuarant search glitch

Aug 05, 2011 by jen kalb in Site Talk

18

Last words of threads deleting when editing

Aug 24, 2011 by Harters in Site Talk

5

Linking to Restaurant Listings - Problems and Workarounds

Aug 31, 2011 by nsxtasy in Site Talk

12

Cannot reply to threads

Aug 31, 2011 by danbuter in Site Talk

7

What happened to this post?

Aug 31, 2011 by LNG212 in Site Talk

5

"See All Boards" pop up won't load in Firefox 5

Aug 30, 2011 by ellentk1 in Site Talk

5

Your map has the incorrect placement of our restaurant

Aug 19, 2011 by blaze1 in Site Talk

9